Arbejdende værksted i Blokhus

Den 26. og 27. juni vil jeg være at finde i Skulpturparken Blokhus, hvor der vil være et arrangement med titlen “En verden af pil”. Jeg vil udstille med kurve og andet pileflet. Derudover planlægger jeg et arbejdende værksted, hvor de besøgende kan se, hvordan man arbejder med pil og hvordan en kurv eller lignende bliver til.

Idéen med det arbejdende værksted er, at mine kursister kan sidde og demonstrere pileflet i hyggelige omgivelser i den tid, de nu gerne vil deltage. Alle – uanset fletterens niveau – kan deltage. Du kan medbringe dine flettede kurve/ting til udstilling eller salg. Det bedste af det hele: det er helt gratis! Du får endda mulighed for at se den flotte skulpturpark med sandskulpturer og meget mere.

Har du lyst til at deltage som fletter i det arbejdende værksted, så giv endelig lyd fra dig. Jeg stiller gratis pil til rådighed denne dag, så du skal bare møde op.