Kursus med Steen Madsen

Den 28.-29.-30. maj 2021 kommer Steen Madsen igen til Vendsyssel for at holde kursus i pileflet på alle niveauer i mit værksted her på Hedegaard. Kurset var tidligere planlagt til afholdelse den sidste weekend i januar.

kursus med Steen

Om Steen H. Madsen

Steen H. Madsen er en af Danmarks dygtigste pileflettere. Det er ved at blive en tradition, at jeg inviterer ham til at komme til Vendsyssel og undervise i mit værksted.

Steen underviser på alle niveauer og alle emner. Er du begynder og skal lære grundlæggende ting eller øvet fletter, der skal udfordres på nye områder, så er der plads til dig på dette kursus. Der er mulighed for at flette med afbarket pil og pil med bark. Runde, ovale eller firkantede kurve – alt er muligt. Det er en rigtig god idé at finde kurve eller billeder af kurve, som man gerne vil flette. Dette skal du gerne indsende til mig i forvejen, så Steen kan danne sig et overblik inden kurset.

Du kan se billeder og videoer om kurve og pileflet på Steens egen hjemmeside.

Om kurset

Der er et begrænset antal pladser og de plejer at være ret eftertragtede. Denne gang er jeg – set i forhold til de omstændigheder, vi befinder os i pt. i forhold til Covid-19 – nødt til at sætte en begrænsning på i alt 9 deltagere. Mit værksted er stort og der er god plads til at holde afstand. Derudover kan vi jo være heldige med vejret, så vi også kan rykke udenfor eller i hvert fald have døren åben. Tilmelding sker ved at skrive til mig via kontaktformularen. Skriv gerne “Steen Madsen” i emnefeltet.

Der flettes tre dage (fredag, lørdag, søndag) fra klokken 9.00 til ca. kl. 16. Prisen vil ligge på 2.100 kr. pr. deltager. Materialer kommer oveni, hvis du ikke selv sørger for at have pil med. Man sørger selv for at have madpakke med, mens der er sørget for kaffe, te og vand.

Har du brug for at overnatte i nærheden, kan jeg henvise til forskellige muligheder. Du er altid velkommen til at skrive til mig og spørge ind til flere detaljer i forhold til kurset.