Kontakt

Kontakt mig endelig! Har du spørgsmål angående kurser, flettede kurve eller deltagelse i arrangementer (udstillinger, markeder m.m.)? Brug kontaktformularen nederst på siden.

Planlagte kurser og oprettelse af nye – kontakt mig

Oversigt over planlagte kurser kan du finde her. Jeg opretter gerne hold, hvis du allerede har samlet en flok på minimum 6 deltagere. Skriv til mig, hvornår I kunne tænke jer at afholde et kursus. Skriv også gerne lidt om, hvor erfarne I er inden for pileflet og hvad I har i tankerne. Som udgangspunkt har jeg et maksimum på 8 deltagere, men kan også gå med til 10. Det afhænger meget af, hvad I har i tankerne. Kontakt mig og så finder vi ud af det.

Kurser i eget værksted

Jeg afholder helst pilefletkurser hjemme i mit eget værksted. Materialer (pil, værktøj m.m.) fylder en del og transport gør det besværligt for mig. Det er nemmest at være i mit værksted, hvor jeg har alt det, der skal bruges. Står vi og mangler noget, kan jeg altid nemt finde det frem. Er der interesse for at se min egen pilemark, kan vi gå en tur ned i haven. Jeg fortæller gerne lidt om dyrkning af pil og etablering af egen pilemark.

Særlige arrangementer

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål om særlige arrangementer. Det kan være, du vil arrangere en polterabend, en venindeaften eller et andet specielt arrangement. Kontakt mig og fortæl om din idé, så kigger vi på det. Det kunne fx være et familie-julehygge-arrangement, hvor hele familien laver pynt og dekorationer i pil. Der er mange muligheder!